top of page

Gençlik Eğitmen Eğitimi Programı’nın ilk adımı tamamlandı!




🎉🌱 Gençlik Eğitmen Eğitimi Programı’nın ilk adımı tamamlandı!

Gençlik çalışmalarında Deneyimsel Öğrenme metodolojisinin kullanımını geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığımız uzun dönem Gençlik Eğitmen Eğitimi programının ilk aşamasını başarıyla tamamladık.

👥 17 katılımcının bir araya geldiği 3 günlük eğitim programı, deneyimsel öğrenme teorisi ve tekniklerini içeren zengin içeriğiyle kuramsal temelleriyle başlayarak Deneyimsel Öğrenme tekniklerinin uygulanması ile teori ve pratiği bir araya getiren bir yaklaşım içermektedir.


📚 Katılımcılarımız, ilerleyen süreçlerde deneyimselogrenme.com’da Gençlik Eğitmenleri için hazırlanmış içeriklerin olduğu e-öğrenme süreci ile deneyim alanlarını kuvvetlendirerek deneyimsel öğrenme tabanlı faaliyetleri kurgulama ve uygulama yetkinliklerini geliştirmek için yerel uygulamaları ile devam edecekler.

📅 Haziran sonunda bir değerlendirme toplantısı ile sona erecek olan Gençlik Eğitmen Eğitimi programı, gençlik liderlerinin potansiyellerini keşfetmelerine ve deneyimsel öğrenme tabanlı gençlik çalışmalarında etkin roller üstlenmelerine olanak tanıyacaktır. Bu keyifli süreç için bir araya gelen gençlik liderlerini kutlayarak, yerel uygulamalar sürecinde etkinliklerimizin duyurularını paylaşmaya devam edeceğiz! 🚀

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page